Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Nama saya Azril Hisham bin Kamal Bashah.

Saya adalah Authorized Dealer Public Gold (Kod PG64616). Saya aktif mendidik masyarakat tentang simpanan dan pelaburan emas sejak tahun 2015 melalui kaedah ‘online’ dan ‘offline’. Alhamdulillah, pada tahun 2016 saya telah dilantik sebagai penceramah Public Gold. Untuk semak jadual seminar bulanan saya bersama Public Gold, KLIK DI SINI.

Public Gold merupakan syarikat pengeluar emas terbesar di Malaysia dan sehingga hari ini perniagaannya telah berkembang ke Singapura dan Indonesia. Dengan adanya kemudahan dan sistem sokongan yang baik dari Public Gold, saya merasakan semua orang boleh membeli dan menyimpan emas. Jarak dan lokasi bukanlah suatu penghalang. Dimana ada kemahuan disitu akan ada jalan.

Bagi sahabat pembaca yang inginkan maklumat dan tip-tip terkini tentang simpanan / pelaburan emas dan motivasi kewangan, bolehlah ikuti saya di media sosial berikut.

Atau boleh terus ‘wassap’ saya di talian +6019-6690809 sekiranya ada sebarang persoalan tentang simpanan / pelaburan emas ataupun belian / jualan emas Public Gold. Insya Allah, saya akan beri respons pada kadar yang segera.

Akhir kata, saya doakan agar sahabat pembaca semua kaya dan berjaya. Salam keemasan dari saya.